ANP5 dec '11 08:54

Ego Lifestyle verlaat strafbankje Euronext

BUSSUM (AFN) - Ego Lifestyle Holding, het voormalige Begemann, verlaat op dinsdag het strafbankje van Euronext. Daarmee wordt de officiële notering aan de Amsterdamse beurs hervat, aldus het bedrijf.

Op 6 december 2010 heeft Euronext voor de eerste keer uitstel verleend voor de delisting van Ego voor een termijn van 6 maanden. Op 19 mei 2011 heeft Value8 bekendgemaakt dat het een belang van 60 procent had genomen in Ego. Dat bedrijf verzocht de beurs daarna om het besluit tot delisting nogmaals met 6 maanden uit te stellen.

Om het strafbankje te verlaten, heeft Ego een aantal stappen moeten zetten. Zo zijn de statuten aangepast en heeft het bedrijf een financieel verslag over de periode tot 31 oktober van dit jaar ingediend. Ook is de aan Ego verstrekte lening van Value8 omgezet in gewone aandelen Ego, waardoor het bedrijf een positief eigen vermogen kreeg.

Ego bekijkt ,,actief'' welke (nieuwe) activiteiten in de beursvennootschap zijn onder te brengen. ,,Daarbij is een reverse listing een reële mogelijkheid. Oriënterende gesprekken in dat kader worden al gevoerd'', aldus Ego. De gesprekken met geïnteresseerden zal Ego ,,per heden intensiveren''.

Gerelateerde artikelen