ANP28 nov '11 09:28Aangepast op 2 dec '11 13:48

'Daadkrachtig optreden van Grontmij'

ANP
ANP

AMSTERDAM (AFN) - Grontmij trad daadkrachtig op bij het ,,invullen van de leemtes'' in de raad van bestuur en in de raad van commissarissen. Dat stelde SNS Securities maandag in reactie op de voordracht van Frits Vervoort als cfo en Jan van der Zouw als commissaris.

De vorige cfo, Mel Zuydam, kondigde vorige week zijn vertrek aan. Eerder traden Frank Meysman (president-commissaris) en Sjoerd Eisma (vice-voorzitter) al af na druk van enkele grootaandeelhouders.

Het advies- en ingenieursbedrijf wil de benoeming van Vervoort voorleggen aan de aandeelhouders tijdens de eerstvolgende algemene vergadering. De datum waarop wordt vergaderd is echter onbekend. Volgens SNS staat de eerstvolgende officiële bijeenkomst gepland voor 24 mei 2012.

RvC

Grontmij maakte ook bekend Jan van der Zouw, voormalige topman van industrieel toeleverancier Eriks, op te willen nemen in de raad van commissarissen.

SNS heeft een 'reduce'-advies en een koersdoel van 5 euro voor Grontmij. Maandag noteerde het fonds om 9.15 uur 7,9 procent hoger op 4,95 euro.

Gerelateerde artikelen