AFN4 sep '13 16:21

Cryo-Save praat met samenwerkingskandidaten

Auteur: ANP Nieuws

ZUTPHEN (AFN) - Cryo-Save heeft in de afgelopen maanden vertrouwelijkheidsovereenkomsten ('non-disclosure agreements') met diverse partijen ondertekend met het oog op gesprekken over mogelijke samenwerking.

Dat bevestigde de juridisch adviseur van de stamcelbank, Fred Koelen, woensdag desgevraagd.

De betreffende gesprekken zijn volgens de adviseur nog altijd gaande. De overeenkomsten met betrekking tot deze gesprekken zijn volgens hem in de afgelopen 2 maanden gesloten. Over de inhoud en de mogelijke vorm van samenwerking die wordt gezocht wilde hij niets geven.

Koelen wees erop dat bij de halfjaarcijfers is gemeld dat Cryo-Save alternatieven onderzoekt en met het oog op dat proces de hulp heeft ingeschakeld van Holland Corporate Finance.

Cryo-Save is in een strijd verwikkeld met grootaandeelhouder Salveo. Die Zwitserse branchegenoot riep tegen de zin van Cryo-Save een aandeelhoudersvergadering bijeen waarop het zijn huidige topman, Frédéric Amar, wil laten benoemen tot de nieuwe ceo van Cryo-Save. Dit geschil werd vorige week voorgelegd aan de Ondernemingskamer. Die doet naar verwachting op korte termijn uitspraak.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen