AFN12 jun '13 08:21

Grontmij voert nieuwe bestuursstructuur in

Auteur: ANP Nieuws

DE BILT (AFN) - Grontmij gaat een nieuwe bestuursstructuur invoeren.

ANP
ANP

Die moet er voor zorgen dat de top van het bedrijf slagvaardiger wordt in de besluitvorming en in de uitvoering van de 'Back on Track'-strategie. Het belangrijkste element van de nieuwe structuur is de oprichting van een 'executive committee', dat geleid wordt door de bestuursvoorzitter.

Het advies- en ingenieursbedrijf maakte woensdag bekend dat het executive committee een aantal prioriteiten heeft. Hoog op de agenda staat onder meer de verdere ontwikkeling van de vijf groeisegmenten. Volgens Grontmij komt de top van het bedrijf door de nieuwe structuur dichter bij de operationele activiteiten te staan. In het executive committee zullen bestuursvoorzitter Michiel Jaski en financieel directeur Frits Vervoort worden vergezeld door de landendirecteuren Ina Brandes (Duitsland), John Chubb (VK), Ton de Jong (NL) en Søren Larsen (Denemarken).

De onderneming maakte ook bekend dat Gert Dral als gevolg van de nieuwe structuur het bedrijf zal verlaten. Dral was ruim 37 jaar in dienst en maakt nog tot 15 juni deel uit van het bestuur. Hij blijft aan tot het eind van het jaar om zijn taken over te dragen.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen