BUI24 mrt '15 13:31

Germanwings: logokleur nu zwart-grijs

Auteur: ANP Nieuws

KEULEN (ANP) - Vliegtuigmaatschappij Germanwings heeft dinsdagmiddag de logokleuren op Twitter veranderd van rood-geel in zwart-grijs.Informatie over de crash geeft het bedrijf nog steeds niet via het berichtenkanaal.

EPA
EPA

Informatie over de crash geeft het bedrijf nog steeds niet via het berichtenkanaal. Al ruim een uur verwijst de maatschappij op het Twitteraccount naar de website van het bedrijf voor informatie. De site van het bedrijf is echter niet bereikbaar. ,,Zodra er informatie beschikbaar is, zullen we de media informeren'', schrijft het bedrijf. De klantenservice van het bedrijf verwijst media door naar een mailadres voor informatie.

Vlak na de eerste berichten over de crash met de Airbus A320 van Germanwings schreef het bedrijf op Twitter: ,,We hebben recente informatie gekregen dat media speculeren over een incident, maar we hebben nog geen bevestigde informatie.''

Moederbedrijf van Germanwings Lufthansa heeft de logokleuren overigens ook aangepast. Deze waren geel-zwart/blauw en zijn nu wit-zwart.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen