BUI6 jan '15 11:34

Ex-vrouw verdedigt prins Andrew

Auteur: ANP Nieuws

VERBIER/LONDEN (ANP) - De voormalige vrouw van de Britse prins Andrew, hertogin van York Sarah Ferguson, heeft haar ex in het openbaar verdedigd naar aanleiding van beweringen in de VS dat de prins ooit seks met een minderjarige had.Op wintersportvakantie in het Zwitserse Verbier zei de hertogin dat Andrew de beste man ter wereld is en het mooiste moment van haar leven was hun huwelijkssluiting in 1986.

Op wintersportvakantie in het Zwitserse Verbier zei de hertogin dat Andrew de beste man ter wereld is en het mooiste moment van haar leven was hun huwelijkssluiting in 1986. Het liep weliswaar uit op een echtscheiding in 1996, maar de twee staan op goede voet. Ze waren samen op vakantie in Verbier.

,,De Yorks zijn een hechte eenheid'', zei de hertogin volgens de Daily Mail dinsdag. Het paar heeft twee dochters. Prins Andrew, de hertog van York, is het derde kind van de Britse koningin Elizabeth en prins Philip. Hij is recent in opspraak geraakt omdat een Amerikaanse heeft verklaard als minderjarige te zijn gedwongen seks te hebben met onder anderen de prins.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen