BUI26 jul '15 14:11

Vrouw schiet seriemoordenaar dood

Auteur: ANP Nieuws

CHARLESTON (ANP) - Een Amerikaanse vrouw heeft vorige week een man die haar huis binnendrong en haar aanviel, doodgeschoten.

EPA Archiefbeeld
EPA Archiefbeeld

Na onderzoek lijkt het erop dat de man een seriemoordenaar was. Dat meldden Amerikaanse media zondag.

De vrouw had een advertentie op een escortsite gezet. Daarop ging de man naar haar huis in de stad Charleston (West Virginia). Volgens de vrouw werd hij meteen gewelddadig en begon hij haar te wurgen. Tijdens de worsteling wist ze zijn geweer in handen te krijgen. Ze schoot hem neer en rende vervolgens weg.

De politie ontdekte dat de man minstens vier handboeien bij zich had. Zijn auto zat vol wapens, een schop, messen, een kogelwerend vest, bleekmiddel, vuilniszakken, hamers, bijlen en een machete. In een broekzak vond de politie een lijstje met namen van andere vrouwen. Zij hadden ook geadverteerd op dezelfde site. Mogelijk wilde hij ze later vermoorden.

Op ongeveer twee uur rijden van Charleston ligt een plaatsje in de staat Ohio. Daar zijn de laatste jaren zeker vier vrouwen vermoord. Ook zij waren mogelijk het slachtoffer van de man. Hij wordt ook in verband gebracht met minstens drie moorden op vrouwen in Nevada aan de andere kant van het land.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen