BUI23 mrt '15 13:39

Groep misbruikte en martelde Franse vrouw

Auteur: ANP Nieuws

VERDUN (ANP) - Drie mannen en drie vrouwen in de leeftijd van 19 tot 27 jaar zijn in het noordoosten van Frankrijk gearresteerd omdat ze ,,ongelofelijke gruweldaden'' hebben gepleegd tegen een twintigjarige licht mentaal gehandicapte vrouw.Franse media meldden maandag dat de verdachten de vrouw meer dan een maand geleden in Verdun hebben ontvoerd.

EPA
EPA

Franse media meldden maandag dat de verdachten de vrouw meer dan een maand geleden in Verdun hebben ontvoerd. Ze worden onder meer beschuldigd van martelen en verkrachtingen.

Volgens juridische bronnen ,,hebben de zes de daden bekend, maar zijn ze niet van de ernst van de feiten doordrongen''. Vier van de zes zijn niet eerder met de politie in aanraking geweest.

De vrouw werd eerst af en toe geslagen, maar op den duur onderging ze afschrikwekkende mishandelingen en werd als seksslaaf misbruikt. Ze werd bont en blauw geslagen, liep steek- en brandwonden op, werd in een ijskoude rivier gedompeld, kaalgeschoren en kreeg kattenvoer te eten. Ze wist uiteindelijk haar beulen te overtuigen dat ze ergens een bankkaart moest ophalen. Ze meldde zich bewaakt door drie van haar beulen bij een begeleidster in Verdun. Die schakelde de autoriteiten in.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen