ECO22 aug '15 11:32

The Athlete's Foot breidt verder uit

Auteur: ANP Nieuws

HOEVELAKEN (ANP) - De winkelketen The Athlete's Foot blijft groeien in Nederland.

EPA
EPA

De formule opent zaterdag in Hoofddorp de 54e The Athlete's Foot store. Begin september gaat in Heerenveen nummer 55 open. Eerder deze maand ging in Roosendaal al een nieuwe vestiging van start. De keten zegt in Nederland hard op weg te zijn naar zestig vestigingen.

,,De verwachting is dat het aantal winkels van The Athlete’s Foot de komende jaren verder zal toenemen conform onze groeistrategie'', aldus directeur Jos van der Wolk van The Athlete’s Foot Nederland. Mede door verdere groei in Europa heeft de keten de ambitie het marktaandeel in 2020 verder uit te breiden naar duizend winkels wereldwijd. Klanten kunnen bij de winkels onder meer terecht voor sneakers van bekende merken, sport lifestyle kleding en een breed aanbod accessoires.

De keten, begin jaren '70 in de Verenigde Staten opgericht, is sinds 2012 onderdeel van het in Zwitserland gevestigde Intersport International Corporation (IIC). The Athlete’s Foot is in 26 landen actief met meer dan 400 winkels. In 2014 draaide The Athlete’s Foot een wereldwijde consumentenomzet van 290 miljoen euro.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen