ECO30 mrt '15 10:19

Zuivelsector positief over melkveebesluit

Auteur: ANP Nieuws

DEN HAAG (ANP) - De zuivelsector is positief over de maatregelen van staatssecretaris Sharon Dijksma (Economische Zaken) die een verantwoorde groei van de melkveehouderij mogelijk moeten maken.Eindelijk duidelijkheid, stellen LTO Nederland, de Nederlandse Zuivel Organisatie (NZO), de Nederlandse Melkveehouders Vakbond (NMV) en Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt (NAJK) tevreden vast in een gezamenlijke reactie.Volgens de organisaties sluiten de maatregelen aan bij de visie van de sector zelf en bij de door de sector al zelf genomen maatregelen.

ANP
ANP

Eindelijk duidelijkheid, stellen LTO Nederland, de Nederlandse Zuivel Organisatie (NZO), de Nederlandse Melkveehouders Vakbond (NMV) en Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt (NAJK) tevreden vast in een gezamenlijke reactie.

Volgens de organisaties sluiten de maatregelen aan bij de visie van de sector zelf en bij de door de sector al zelf genomen maatregelen. ,,In deze visie is de melkveehouderij een sector die grondgebonden is en moet blijven, waar weidegang behouden blijft en waar geproduceerd wordt binnen de milieuvoorwaarden'', aldus de organisaties.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen