ENT29 sep '13 13:39

Breaking Bad-huis niet te koop

Auteur: ANP Nieuws

LOS ANGELES - De mensen die in het huis wonen dat in de tv-serie Breaking Bad fungeert als de woning van hoofdpersoon Walter willen hun stulpje voor geen goud kwijt.

Acteur Bryan Cranston met twee Screen Actors Guild Awards die hij kreeg voor zijn rol als Walter in Breaking Bad. EPA
Acteur Bryan Cranston met twee Screen Actors Guild Awards die hij kreeg voor zijn rol als Walter in Breaking Bad. EPA

Tegen TMZ vertellen Louie en Fran Padilla dat ze er al sinds 1973 wonen en hun gezin hier hebben grootgebracht. En aan die herinneringen kan volgens de Padillas geen prijskaartje worden gehangen.

In de populaire serie moet de buitenkant van het huis doorgaan voor de woning van Walter, een man die zich sinds de diagnose terminale kanker richt op de drugshandel om geld te verdienen voor de vrouw en kinderen die hij moet achterlaten. Ook de achtertuin is in de serie te zien. Al groeien hier volgens Fran niet zoals bij Walter giftige lelietjes-van-dalen.

Van binnen zou geen kijker de boel herkennen als Walters interieur. De scènes die zich binnen afspelen, worden in een studio opgenomen. Toch trekt de woning intussen zo'n 1000 nieuwsgierigen per maand.

De waarde van het huis lijkt ondanks de belangstelling nog niet te zijn gestegen. De makelaars die TMZ heeft geraadpleegd, schatten de verkoopprijs tussen de 111.000 en 148.000 euro.

Gerelateerde artikelen