ENT26 sep '13 08:11

Olcay Gulsen is eerlijk als jurylid

Auteur: ANP Nieuws

AMSTERDAM - Olcay Gulsen is binnenkort te zien als jurylid in het programma Ultimate Shopper.

ANP Kippa
ANP Kippa

Aan Sp!ts vertelt ze dat ze als jurylid altijd eerlijk is. "Ik ben altijd fair, maar het is niet de bedoeling dat iemand in huilen uitbarst door het commentaar dat ik geef."

De eigenaresse van het kledingmerk Supertrash probeert het daarnaast ook nog vriendelijk te brengen, maar dat komt helaas niet altijd zo over. "Maar sommige kandidaten reageren heftig, voelen zich aangevallen." Olcay beschrijft een situatie waarin een kandidaat haar kritiek niet kon hebben en daarom zei dat Gulsen er zelf als een 'vod' uitzag. "En dan wind ik er ook geen doekjes meer om en zeg ik gerust dat ze eruit ziet als een stripper."

Het is niet de eerste keer dat Olcay als jurylid aan de slag gaat. Eerder was ze ook al te zien in het programma The Face. Andere programma's sluit ze niet bij voorbaat uit. "Meer tv-ambities wil ik niet zeggen, maar als het een goede aansluiting is op mijn merk of op wie ik ben, dan doe ik het." Maar over realityprogramma's hoeft ze geen twee keer na te denken. "Daar doe ik allemaal niet aan mee, daarvan zie ik niet de toegevoegde waarde op mijn merk."

Ultimate Shopper is vanaf volgende week te zien bij TLC.

Gerelateerde artikelen