ENT2 dec '13 17:45

'Victoria niet bij reünie Spice Girls'

Auteur: ANP Nieuws

NEW YORK - Victoria Beckham sluit zich niet aan bij de andere leden van de Spice Girls voor een reünie die voor volgend jaar op de planning zou staan.

EPA
EPA

"Victoria ziet 2014 als een jaar waarin ze zich wil concentreren op haar modelabel en niet op haar muziek", vertelt een bron aan Confidenti@l.

"Ze vond het heel leuk om op te treden en om samen te komen voor de Olympische Spelen, maar alleen omdat het voor een speciaal evenement was", gaat de insider verder. De andere Spice Girls zouden wel zin hebben om hun krachten weer te bundelen. In 2014 is het namelijk precies 20 jaar geleden dat de vrouwen hun band begonnen. In november zijn ze volgens de website samengekomen om het hierover te hebben.

Mel B zou bezig zijn met een project genaamd Spice 20. "Ze ziet dit als een grote kans om weer bij elkaar te komen." Dit zou de collega van Victoria weleens vaker hebben geprobeerd. "Mel is altijd bezig met nieuwe projecten voor de Spice Girls." Een reünie zou hen miljoenen kunnen opleveren maar Victoria denkt dat ze hier voorlopig geen tijd voor heeft.

Gerelateerde artikelen