ENT21 nov '13 07:02

Lauren Verster: Darten op foto ex werkt goed

Auteur: ANP Nieuws

HILVERSUM - Lauren Verster heeft met haar eerste boek Uit, zuurzoete verhalen over liefdesverdriet behoorlijk onderzoek gedaan naar het begrip 'liefdesverdriet'.

ANP Kippa
ANP Kippa

Ze deed dit ook bij haar geliefde, Jort Kelder. "Ik wilde helemaal niet horen hoeveel verdriet Jort om zijn exen heeft gehad. Maar ik moest wel", zegt ze in het AD.

Om alles te weten te komen over Jort én zijn liefdesverdriet gingen ze er speciaal voor zitten op een terras bij het Amstel Hotel. "Ik ben heel veel wijn gaan drinken en spontaan gaan roken, terwijl ik normaal niet eens rook. Jort vond het fantastisch, want die kon mij lekker pesten."

Zelf heeft ze ook eens met liefdesverdriet om moeten gaan, wat Lauren op een bijzondere manier deed: met heel veel wijn en slaappillen. "Ik was heel bang voor al die heftige, emotionele gevoelens die je als een soort tsunami overspoelen. Ik deed alles om maar door te gaan. Rennen, rennen, rennen. Ik móest gelukkig zijn."

Mocht Jort ooit vreemdgaan, dan gaat de presentatrice wraak nemen. "Mocht het uitgaan, dan ga ik lekker de knopen van Jorts pakken knippen. Iets doen waar ik zelf om kan gniffelen, in ieder geval", zegt ze relativerend. "Wat ook heerlijk werkt, is darten op een foto van het hoofd van je ex. Leuk, vooral met een drankje erbij."


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen