ENT31 mei '13 15:24

Mariah Carey stopt bij American Idol

Auteur: ANP Nieuws

LOS ANGELES - Mariah Carey stopt als jurylid bij American Idol.

EPA
EPA

De 43-jarige zangeres bevestigde donderdag dat ze de talentenshow na één seizoen al weer zal verlaten om op wereldtournee te gaan. Onder meer het succes van haar nieuwe single Beautiful heeft haar hiertoe doen besluiten.

Mariah antwoordde een Twitter-bericht van haar agent als volgt: “Met het wereldwijde succes van Beautiful (#1 in ruim 30 landen) bevestigt @MariahCarey haar wereldtour en zegt American Idol vaarwel.” Naast de tour heeft de zangeres nog meer projecten op stapel staan.

Haar woordvoerder verklaarde tegenover People: “De agenda van Mariah voor de rest van het jaar zit al stampvol. Naast het afmaken van haar album, is ze de hoofdact tijdens Macy’s vuurwerkshow op 4 juli en maakt ze haar opwachting in de film The Butler van Lee Daniels, die in augustus in première gaat.”

Mariah is, na Randy Jackson, het tweede jurylid dat het panel van American Idol verlaat. Jackson was het enige overgebleven jurylid dat vanaf het eerste seizoen van de partij was. Na 12 seizoenen zei hij zich te willen focussen op andere projecten.

Het is nog onduidelijk of Nicki Minaj en Keith Urban volgend seizoen wel zullen terugkeren.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen