ENT9 nov '13 13:54

Internationale pers warmt op voor EMA's

Auteur: ANP Nieuws

AMSTERDAM - Zo'n honderd journalisten, fotografen en cameramensen van over de hele wereld kwamen zaterdagmiddag samen bij de Westerunie in Amsterdam voor een persconferentie met een aantal internationale sterren die zondag kans maken op een MTV EMA.Het persmoment in het zaaltje in de hoofdstad trok verslaggevers vanuit Rusland, Zuid-Afrika, Nigeria en tientallen andere landen.MTV-presentatrice Laura Whitmore interviewde onder andere de meiden van de Zweedse groep Icona Pop over de drie awards waar ze tijdens de prijzenregen zondag in de Ziggo Dome kans op maken.

ANP Kippa
ANP Kippa

Het persmoment in het zaaltje in de hoofdstad trok verslaggevers vanuit Rusland, Zuid-Afrika, Nigeria en tientallen andere landen.

MTV-presentatrice Laura Whitmore interviewde onder andere de meiden van de Zweedse groep Icona Pop over de drie awards waar ze tijdens de prijzenregen zondag in de Ziggo Dome kans op maken. De dames verheugen zich op de show die ze tijdens het spektakel zullen geven.

Redfoo, van LMFAO, is zondag de MC van de avond. Hij belooft alvast een indrukwekkend aantal kledingwissels. Hij wilde ook nog even kwijt dat hij diep onder de indruk is van Amsterdam en dan vooral van de fietsen. ''Ik heb fietsen gezien met drie kinderzitjes! Fietsen in Nederland is serious business.''

Gerelateerde artikelen