ENT27 sep '13 08:58

Niels Geusebroek moet wennen aan groupies

Auteur: ANP Nieuws

AMSTERDAM - Niels Geusebroek heeft met Take Your Time Girl een grote hit te pakken en daar horen ook de nodige fans bij.

ANP Kippa
ANP Kippa

Wel even wennen, want hij had eigenlijk nooit groupies, zo vertelt hij aan Sp!ts. "Ik had ze niet, tot Take Your Time Girl. Er staan nu ineens jonge meisjes voor het podium me aan te gapen."

"Het is voor mij een nieuwe wereld. Wel een groot compliment natuurlijk. En kijken mag", grapt hij. De groupies hebben wel pech want Geusebroek is bezet. "Ik heb een prachtige vriendin, dus ik houd de dames op gepaste afstand." De zanger gaat na een optreden dan ook niet stappen met zijn groupies. "Ik rij naar huis waar ik nog een paar glaasjes wijn neem om tot rust te komen."

Niels Geusebroek scoorde met Take Your Time Girl een nummer 1 hit. Het liedje is geschreven op het ritme van de hartslag van de ongeboren baby van Hannelore Zwitserlood, nieuwslezeres op 538. Ruud de Wild kwam op het idee om een liedje te maken op de beat van de hartslag en vroeg Niels om het te doen. Niels deed eerder mee aan The Voice of Holland.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen