ENT3 dec '13 20:39

Kerstkaart Kardashians kostte 250.000 dollar

Auteur: ANP Nieuws

LOS ANGELES - De kerstkaart die de Kardashian-familie van de week verstuurde, kostte maar liefst 250.000 dollar (bijna 184.000 euro).

EPA
EPA

Gelukkig voor de familie hebben ze geen dubbeltje hiervan zelf af hoeven rekenen. De productiemaatschappij die met de familie werkt aan hun realityprogramma heeft de rekening voldaan, zo weet RadarOnline.

Het zou drie dagen hebben gekost om de bijzondere set te creëren en de uiteindelijke foto werd genomen door de beroemde fotograaf David LaChapelle. Hij stond in eerste instantie niet te springen om de foto's te nemen, maar volgens de website zou Kim hem hebben overtuigd.

LaChapelle wilde eigenlijk alleen de vrouwen van de familie op de kaart hebben. Maar daar was Bruce Jenner het niet mee eens. "De relatie tussen mij en je moeder is nu anders, maar we zijn nog steeds familie", zou Bruce tegen zijn dochter Kendall hebben gezegd. Gelukkig voor Bruce mocht hij na een gesprek met zijn ex Kris Jenner toch op de foto voor de kaart.

De familie stuurt ieder jaar een bijzondere kerstkaart. Dit jaar zijn de Kardashians gefotografeerd met een vervallen, ouderwetse bioscoop op de achtergrond. De vloer is bezaaid met roddelbladen en omgevallen mannequins. Opvallend genoeg ontbreken er nogal wat mensen op de kerstkaart. Zo staat Kims verloofde Kanye West er niet op. Maar ook dochter North ontbreekt, net als Rob Kardashian, Khloé's man Lamar Odom en Kourtneys man Scott Disick.

Gerelateerde artikelen