ENT15 jun '13 15:32

'Lindsay was onuitstaanbaar in Betty Ford'

Auteur: ANP Nieuws

LOS ANGELES - Lindsay Lohan is niet helemaal uit eigen wil vertrokken uit het Betty Ford Center.

EPA
EPA

Dat meldt RadarOnline.

De actrice ontwikkelde zich tot een behoorlijke stoorzender in de kliniek. Zo weigerde ze meerdere malen om therapiesessies bij te wonen uit angst dat anderen over haar uit de school zouden klappen. En dat was slechts een deel van het probleem. "Ze maakte het leven van de andere patiënten tot een hel", verklaart een bron. "Betty Ford is blij dat ze weg is."

Het Betty Ford Center werkte samen met Lindsay's team om een andere kliniek te vinden die ook zou worden goed gekeurd door de rechtbank. Als ze niet was verhuisd, had Betty Ford de diva er waarschijnlijk zelf uitgetrapt.

Verhuisd

Volgens een andere bron is het hoogst ongebruikelijk om midden in een afkickprogramma te switchen van kliniek. Het zal waarschijnlijk niet nog een keer gebeuren. De 26-jarige actrice heeft er nu ongeveer de helft van de haar opgelegde afkickperiode van 90 dagen opzitten.

Lindsay liet zelf weten dat ze de afkickkliniek in Palm Desert schadelijk achtte voor haar 'veiligheid en nuchterheid'. Daarom zou ze deze week naar een andere kliniek, Cliffside in Malibu, zijn verhuisd.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen