ENT8 sep '13 10:55

'Cowell dankt vaderschap aan gemberthee'

Auteur: ANP Nieuws

LOS ANGELES - Simon Cowell is een groot liefhebber van gemberthee en heeft daar mogelijk zijn toekomstige vaderschap aan te danken.

EPA
EPA

De thee prikkelt zijn libido en kan ook het aantal zaadcellen bij mannen verhogen, weet Heatworld. ''Ik drink de hele dag door gemberthee'', onthulde Simon Cowell dit weekeinde tijdens een promotiebijeenkomst voor de Amerikaanse versie van X Factor.

Eerder maakte jurylid Amanda Holden van Britain's Got Talent bekend dat Simon zijn persoonlijke assistente zijn thee laat bereiden met verse gemberwortel. Amanda wist eraan toe te voegen daarna alle juryleden van de talentenjacht verslingerd raakten aan de gemberthee.

De toekomstige vader was zich misschien niet bewust van de neveneffecten van zijn favoriete drankje. Uit een studie is gebleken dat de thee de geslachtsdrift verhoogt. Hoe dan ook, Simon omarmt het idee dat hij binnenkort vader wordt. Hij is met zijn huidige vriendin Lauren Silverman meegegaan om een echo te laten maken. ''Het is een geweldige sensatie om te zien hoe zoiets kleins steeds groter wordt.''


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen