ENT9 dec '13 07:50

Onno en Albert brengen weekend samen door

Auteur: ANP Nieuws

MAASTRICHT - Onno Hoes en Albert Verlinde zijn dit weekend samen in Maastricht gespot door De Telegraaf.

ANP
ANP

Volgens de krant spreekt de foto die van hen werd gemaakt boekdelen. De zoenpartij van de burgemeester 'lijkt de sfeer tussen de twee mannen danig te hebben bekoeld'.

Hoes en Verlinde werden even in de stad gezien, maar lunchen bij hun favoriete restaurantje zou er niet in hebben gezeten. De krant schrijft dat er wellicht meer aan de hand is. "Het lijkt namelijk maar moeilijk te geloven dat hij meteen bij zijn eerste en enige faux pas door verbijsterde toeschouwers werd gefotografeerd", schrijft Evert Santegoeds. Er zouden meer verhalen circuleren over bezoekjes aan horecagelegenheden in Nederland en net over de grens in België. Bij Privé zouden ook verschillende tips zijn binnengekomen. "Ook vallen er namen van jongemannen met wie hij zich daar zou hebben ingelaten", is te lezen in het stuk.

"Zijn er soms meer foto's in omloop, waarop de burgemeester in compromitterende omstandigheden staat afgebeeld? En wordt hij daarmee wellicht afgeperst?" Santegoeds laat in zijn stuk ook een eventuele breuk niet onbesproken. Maandagavond staat er voor de twee een première op de agenda, namelijk die van de musical De kleine blonde dood in Den Haag. Daar zullen de twee er volgens de krant 'alles aan doen om te bewijzen dat er thuis geen vuiltje aan de lucht is'.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen