ENT22 okt '13 12:22

'Bruce mag niet met Kim naar altaar lopen'

Auteur: ANP Nieuws

LONDEN - Als het aan Kris Jenner ligt dan loopt niet haar ex-man Bruce Jenner, maar haar zoon Rob met dochterlief Kim Kardashian naar het altaar als ze gaat trouwen met Kanye West.

EPA
EPA

"Het drama begint al. Kris vindt dat Rob het moet doen nu zij en Bruce uit elkaar gaan", laat een bron weten aan MailOnline.

Maar hier zou Kim heel anders over denken. "Kim en de meiden nemen het op voor Bruce, ze zien hem nog steeds als een vader." Bruce gaf Kim ook weg toen ze hiervoor trouwde met Kris Humphries. Aangezien dit huwelijk maar een kort leven was beschoren, zou het volgens Kris goed kunnen dat Bruce het überhaupt niet ziet zitten.

Daarnaast willen de twee hun huwelijk waarschijnlijk klein houden. Het wordt Kim haar derde huwelijk en voor Kanye zijn eerste.

Kanye heeft de moeder van zijn dochter nog maar net ten huwelijk gevraagd. De rapper huurde voor zijn aanzoek een stadion af in San Francisco. Familie en vrienden van het stel waren daarbij aanwezig. Volgens de geruchten heeft Kanye zijn aanstaande een prachtige ring met een diamant gegeven.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen