ENT21 nov '13 04:58

Chris Brown 90 dagen verplicht in rehab

Auteur: ANP Nieuws

LOS ANGELES - Chris Brown keert weer terug naar rehab.

EPA
EPA

Ditmaal echter verplicht. De 24-jarige r&b-zanger werd woensdag door een rechter in Los Angeles veroordeeld tot een verblijf van drie maanden in een kliniek om zich aan zijn agressieve gedrag te laten behandelen. Dat meldt TMZ.

Brown kreeg dit vonnis woensdag te horen tijdens een hoorzitting ter evaluatie van zijn proeftijd wegens de mishandeling van zijn ex-vriendin Rihanna in 2009. De laatste tijd ging de zanger enkele malen over de schreef waarop de rechter tot de verplichte opname besloot.

Chris liet zich eind oktober vrijwillig opnemen in een ontwenningskliniek om aan zijn problemen met agressie te werken, maar werd na twee weken de kliniek uitgezet wegens zijn woede-aanvallen. Na een zogenaamde ‘familiesessie’ zou Brown onder meer een steen door zijn moeders auto hebben gegooid.

Naast de verplichte opname in de kliniek, kan de zanger ook nog in de gevangenis belanden als hij schuldig wordt bevonden voor een vermeende mishandeling vorige maand. Hij werd gearresteerd nadat een 20-jarige man beweerde dat Brown hem in het gezicht had geslagen. Voor deze aanklacht moet Brown zich later nog verantwoorden.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen