ENT31 mei '13 15:23

Gordon en The Voices begraven strijdbijl

Auteur: ANP Nieuws

HILVERSUM - De ruzie tussen Gordon en LA The Voices is voorbij, bevestigen ze vrijdag.

ANP Kippa
ANP Kippa

De heren lagen met elkaar overhoop sinds Gordon besloot de groep te verlaten vanwege gezondheidsproblemen. Inmiddels zijn er ‘intensieve gesprekken en onderhandelingen’ gevoerd. Daarbij is afgesproken dat de zangers van Los Angeles The Voices de naam van de groep mogen blijven gebruiken en dat Gordon geen verdere bemoeienissen meer heeft met de groep.

Beide partijen laten weten blij te zijn met de afspraken. “We hebben wellicht door niet goed te communiceren met Gordon misschien zelf de hand gehad in de ontstane problemen", zeggen The Voices. "Het is nooit onze bedoeling geweest om Gordon in een kwaad daglicht te stellen. Hij heeft zoveel voor ons gedaan en heeft ons uiteindelijk de kans gegeven om ons zo breed mogelijk presenteren."

"Het spijt ons dan ook zeer dat dit op deze manier in de media terecht is gekomen en hopen dat we dat vanaf nu op een positieve manier kunnen blijven doen zoals we tot voor kort altijd gedaan hebben en waar Gordon altijd naar heeft gestreefd.”

In eigen boezem

Ook Gordon steekt de hand in eigen boezem. “Ik heb me heel erg ongemakkelijk gevoeld bij de situatie. Ik heb de jongens altijd het beste gegund en om zo tegenover elkaar te staan is nimmer mijn bedoeling geweest."

"Het spijt mij dat ik de jongens heb teleurgesteld door het plotseling annuleren van de tournee maar aan ziek worden kan niemand wat doen. Ik hoop oprecht dat ze geweldige successen zullen blijven behouden en nog lang met elkaar zullen zingen. Ik zal stiekem meekijken van de zijlijn en trots wezen op wat ik ooit heb bedacht en neergezet."


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen