ENT31 mei '13 15:24

Jouw vrouw, mijn vrouw VIPS blijft scoren

Auteur: ANP Nieuws

HILVERSUM - Met 1,1 miljoen kijkers blijft Jouw vrouw, mijn vrouw VIPS scoren.

Dit blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek. Het NOS Journaal had donderdagavond met 1.493.000 de meeste kijkers, op de voet gevolgd door Hart van Nederland met 1.452.000 kijkers. SBS6 en presentatrice Sandra Schuurhof zullen zeer tevreden zijn met deze tweede plek in de ranglijst van best bekeken programma's.

Jouw vrouw, mijn vrouw VIPS ging 4 weken geleden van start met Bert van der Veer en Judith Osborn. Wekelijks trekt het programma meer dan een miljoen kijkers. Donderdagavond was in de vierde aflevering te zien hoe Pascalle, de vrouw van volkszanger Mick Harren, het volkse Purmerend verruilde voor het chique Naarden waar ze de plek in nam van Paulien Wingelaar, bekend van Echte Gooische meisjes.

Gemiddeld 807.000 tv-kijkers hebben donderdagavond gekeken naar de NOS-uitzending over het kennismakingsbezoek dat koning Willem-Alexander en koningin Máxima brachten aan Gelderland en Utrecht. De uitzending rond het eerste kennismakingsbezoek aan Groningen en Drenthe trok dinsdag 150.000 kijkers minder.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen