ENT24 nov '13 14:21

1D Day in Ede: Gegil, gegil en nog eens gegil

Auteur: ANP Nieuws

DEN HAAG - 1000 gelukkige fans hebben zaterdag in Cinemec in Ede genoten van 1D Day.

EPA
EPA

Via een livestream vanuit Los Angeles kregen de bewonderaars van Niall Horan, Liam Payne, Harry Styles, Zayn Malik en Louis Tomlinson als allereerste liedjes van het nieuwe album Midnight Memories te horen.

De livestream begon om 20.00 uur. Hiervoor stonden voornamelijk jonge meisjes al meer dan een uur van tevoren te wachten buiten de bioscoop. ''We hadden iedereen opgeroepen niet eerder dan half zeven te komen. Maar er stond toch een uur voor openingstijd een lange rij'', laat Sony-woordvoerder Fulco Polderman weten aan BuzzE.

''Er waren meisjes van 6 jaar aanwezig die samen met hun ouders kwamen kijken tot aan meisjes van 22 jaar'', gaat Polderman verder. ''Kwart voor acht was er nog een optreden van X Factor-boyband B-Brave. En daarna was het aftellen tot acht uur. Toen ging het los. Allemaal gegil, gegil en gegil.''

Watch Party

Naast de livestream kon op een groot scherm in de bioscoop live bijgehouden worden wat er allemaal over 1D Day werd getwitterd en gefacebookt. En aan het eind van de avond konden fans hun persoonlijke boodschap achterlaten voor de jongens. ''We gaan die persoonlijk overhandigen aan de bandleden. Aan het eind van de avond stonden er tassen vol briefjes'', aldus Polderman.

Volgens de Sony-woordvoerder kan de avond met recht een succes worden genoemd. Bij het verlaten van de bioscoop om 1 uur 's nachts kwamen uitspraken als 'de beste dag van mijn leven' en 'daarom ben ik fan van One Direction' voorbij.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen