ENT12 jun '13 07:42

Johannes Rypma klust nog bij als monteur

Auteur: ANP Nieuws

LEEUWARDEN - Johannes Rypma is nog steeds de nuchtere Fries die hij was voordat hij meedeed aan het succesprogramma The Voice of Holland.

ANP Kippa
ANP Kippa

De 21-jarige zanger heeft zijn oude baantje zelfs nog. "Als ik vrij ben dan sleutel ik aan grasmachines, motorzagen en cirkelzagen", vertelt hij aan De Telegraaf.

Zijn ouders vinden het ook erg belangrijk dat hun zoon dit blijft doen. "Dat is een zekere baan", zegt zijn moeder. Toch heeft Johannes ook veel optredens. "Ik ben zelden een weekend vrij. Ik sta vaak op te treden. Als het voor 25 man is, maak ik er toch een feestje van."

In het interview vertelt Johannes dat hij nog steeds veel tijd doorbrengt met zijn vrienden. "Mijn vrienden zien mij nog steeds als dezelfde Johannes en dat wil ik graag zo houden. Ik heb zelfs gevraagd of de jongens van 'de keet' mij naar de optredens willen rijden." Daar heeft de zanger eigenlijk een chauffeur voor. "Maar ik vind het met vrienden gewoon veel gezelliger."

Vrijdag komt het eerste album van Rypma uit. Hij nam het op met Gordon Groothedde, de producer die het team van Nick & Simon bijstond in The Voice. "Er staan ook nummers op die ik in The Voice heb gezongen."


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen