ENT22 okt '13 09:39

Jandino komt nooit in de verleiding

Auteur: ANP Nieuws

AMSTERDAM - Jandino Asporaat en zijn vrouw Shirley zijn al 17 jaar samen.

ANP
ANP

Ze leerden elkaar kennen toen ze 15 en 14 waren. Toch is de cabaretier nog nooit in de verleiding gekomen om met een andere vrouw aan te pappen. "Omdat ik weet dat de grootste verliefdheid na zes maanden over is en ook zij een 'kreng' gaat worden", vertelt Jandino aan Flair.

"Liefde is gewoon oorlog, het is vechten. Soms met elkaar en soms tegen elkaar, voor waar jij in gelooft. Je moet strijden en dat doe ik liever met Shirley", vervolgt de 32-jarige presentator. Maar Jandino heeft geen oogkleppen op. "Ik zie heel veel mooie vrouwen, maar ben nog niet op een punt geweest waarop ik verliefd kon worden op een ander. Ik ben gewoon heel tevreden met wat ik heb."

Het geheim van hun fijne relatie ligt volgens Asporaat in het feit dat hij heel ontspannen in het leven staat. "Het kan heel benauwend zijn, zeker voor een man, als je vijf of zes jaar bij elkaar bent. Dan denk je misschien: shit, is dit alles? Ik denk alleen: is het goed voor vandaag? En het is altijd goed voor vandaag en dan zie ik morgen wel. Op die manier is dat ‘is-dit-het-nou-gevoel’ me nooit bekropen."

Grote liefde

Toch wil dit niet zeggen dat de twee nooit ruzie hebben. "We hebben elke dag minstens twee discussies, dat is de passie. Ook is het een paar keer heel kort uit geweest, de langste keer duurde zo’n vijf dagen." Maar toen kreeg Jandino al snel het gevoel dat hij zijn grote liefde niet kwijt wilde.

De twee hebben samen een zoontje Elijah. Het is duidelijk dat Jandino dol is op zijn kleine spruit. Hij ziet veel van zichzelf in hem. "Het is niet dat ik nu al een entertainer in Elijah zie, dat is wat voorbarig. Meer een ADHD’er. Het is écht een heel druk mannetje."


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen