ENT2 okt '13 03:10

Michelle Rodriguez open over biseksualiteit

Auteur: ANP Nieuws

LOS ANGELES - Michelle Rodriguez heeft in een gesprek met Entertainment Weekly openhartig over haar seksualiteit gesproken.

EPA
EPA

"Mannen zijn interessant, en meiden ook", vertelt ze.

Daarmee reageert ze op geruchten over haar liefdesleven, waar weinig over bekend is. "Ik ben nog nooit samen met iemand over de rode loper gegaan, dus vragen mensen zich af: wat doet ze met haar vagina? Bovendien speel ik altijd stoere vrouwen, dus gaan mensen ervan uit dat ik een lesbo ben."

Daarmee zitten ze er niet heel ver naast, lacht de 35-jarige actrice, die bekend is van onder meer de Fast & Furious-films en de serie Lost. "Ik ben beide kanten op gegaan. Ik doe wat ik wil en ben te nieuwsgierig om niet uit te proberen wat mogelijk is."

Carrière

Rodriguez vertelt verder dat ze haar carrière te danken heeft aan het feit dat ze geen blad voor de mond neemt. Tijdens haar auditie, voor de film Girlfight waarmee ze in 2000 bekend werd, vertelde ze de waarheid: "Ik heb mijn middelbare school niet afgemaakt, ik heb geen toneelschool gedaan, maar ik kan meisjes in elkaar slaan en jullie zoeken een bokser."

Momenteel wordt de zevende Fast & Furious-film opgenomen, met Rodriguez in de rol van Letty Ortis.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen