ENT11 jun '13 05:58

John Malkovich redt leven onbekende man

Auteur: ANP Nieuws

TORONTO - John Malkovich heeft onlangs hoogstwaarschijnlijk het leven gered van een 77-jarige Amerikaanse man die diepe snee in zijn keel opliep na een val in het Canadese Toronto.

EPA
EPA

Volgens Jim Walpole was de 59-jarige acteur als eerste ter plekke toen hij buiten zijn hotel struikelde en met zijn hoofd tegen een steiger klapte.

“Hij kwam aangerend en begon direct druk uit te oefenen op mijn nek om het bloeden te stoppen”, zei de man tegenover de Toronto Sun over de beroemde acteur. “Vervolgens zei hij: ‘Mijn naam is John en alles komt goed’.”

Ben Quinn, een inwoner van Toronto die Malkovich kwam assisteren, verklaarde in dezelfde krant: “Het zag eruit alsof meneer Malkovich alles onder controle had en precies wist wat hij moest doen. Ik had op dat moment nog niet door wie hij was, maar vroeg of ik kon helpen en hij zei ja. Hij vertelde de man zich geen zorgen te maken omdat het Canadese zorgstelsel uitstekend is.”

Malkovich was in de Canadese stad voor de opvoering van zijn theaterstuk The Giacomo Variations With John Malkovich. Het slachtoffer vierde vakantie met zijn vrouw Marilyn ten tijde van het ongeluk. Hij zei naderhand: “Ik dank mijn leven aan iedereen die heeft geholpen, maar meneer Malkovich was als eerste bij me en wist precies wat te doen.”


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen