ENT2 jul '13 07:44

Brad Pitt begrijpt aandacht voor zijn relatie

Auteur: ANP Nieuws

AMSTERDAM - Brad Pitt kan best begrijpen dat er in de media veel wordt geschreven over zijn relatie met Angelina Jolie.

EPA
EPA

"We zijn immers bekend", vertelt de acteur aan Metro. Brad vindt de aandacht niet altijd leuk. "De media verkopen verhalen vaak alsof het films zijn, compleet met toegevoegde fictie, drama, comedy en spanning."

De 49-jarige Hollywoodster benadrukt dat zijn gezinsleven niet uitzonderlijk is. "Ik kan alleen maar zeggen dat we een normaal gezin zijn. We houden van elkaar en we steunen elkaar." Dat laatste is geen verrassing. Toen Angelina Jolie onlangs een borstamputatie onderging, staken de twee hun liefde voor elkaar niet onder stoelen of banken. En ook nu doet Pitt dat niet. "Ik ben een groot fan van Angelina, die dapper en slim is en op dezelfde manier denkt als ik."

De acteur heeft er net een uitgebreide promotour opzitten voor zijn laatste film World War Z. In het interview vertelt hij dat al dat reizen hem niet in de koude kleren gaat zitten. "Wat ik er het meest zwaar aan vind, is dat ik niet meer tijd met mijn kinderen kan doorbrengen. Maar ik weet dat het nou eenmaal zo gaat wanneer er een film uitkomt. Mijn werk heeft dan prioriteit."


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen