ENT5 jul '13 03:41

Eva Longoria dankt media voor nieuwe relatie

Auteur: ANP Nieuws

LOS ANGELES - Eva Longoria heeft de Amerikaanse roddelpers bedankt voor haar kersverse relatie met Ernesto Arguello.

EPA
EPA

Volgens de 38-jarige actrice werkten de aanhoudende geruchten van een romance tussen hen, als aanmoediging om te gaan daten. Dat onthult Eva tegenover het tijdschrift People.

Afgelopen april kwamen de eerste geruchten op gang dat de Desperate Housewives-ster iets zou hebben met de 34-jarige Hondurese zakenman nadat hij als vrijgezel deelnam aan Eva’s gedoemde datingshow Ready For Love. Volgens insiders waren de twee bijzonder intiem tijdens de opnames.

Eva was er echter als de kippen bij om de speculaties de kop in te drukken. Ze twitterde destijds als reactie: “Sorry, maar Ernesto Arguello en ik daten niet, maar jullie kunnen binnenkort zien wie hij wel datet bij Ready For Love.” Nu blijken de geruchten een drijfveer te zijn geweest voor de nieuwe relatie.

Dankbaar

De actrice onthult in People: “Ik denk dat onze relatie zo speciaal is omdat we echt als vrienden begonnen. We moeten eigenlijk de pers dankbaar zijn dat zij ons de ogen hebben geopend voor iets dat we zelf in eerste instantie niet zagen!”

Eva en Ernesto lijken blij te zijn dat het nieuws van hun relatie eindelijk openbaar is. Longoria twitterde donderdag: “Zo blij om het te kunnen delen nu het echt is! Kon niet gelukkiger zijn!” Ernesto reageerde hierop met: “Ik ook schat, ik hou van je.”

Het nieuws komt een week nadat Eva’s ex-echtgenoot, basketbalspeler Tony Parker, zijn verloving bekendmaakte met Axelle Francine.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen