ENT25 jun '13 19:20

Barbie en Michael genoten van vakantie

Auteur: ANP Nieuws

HILVERSUM - Ondanks berichten over een slaande ruzie in Spanje, hebben Barbie en Michael een heerlijke vakantie gehad.

ANP Kippa
ANP Kippa

RTL Boulevard wachtte het gezinnetje 's nachts op bij de gate op Schiphol.

Na een roerige tijd was het realitystel echt toe aan vakantie. Twee weken gingen ze met hun dochter Angelina naar het zonnige Gran Canaria. Weekblad Weekend schreef dat de twee daar slaande ruzie kregen aan de rand van het zwembad. "We werden op onze rug getikt door Nederlanders, die zeiden: heb je gevochten?", vertelt Barbie op Schiphol. "Dat hadden ze in de roddelbladen gelezen. Ben je op vakantie, hoor je alsnog negatieve dingen!"

Maar ondanks dat heeft het stel genoten in het luxe resort waar ze verbleven. Volgens Michael was het een 'hele relaxte vakantie'. "Angelina heeft het zo leuk gehad", vertelt een trotse Barbie. "We gingen voor het eerst met haar zwemmen, hartstikke leuk."

Nieuwe serie

De twee moeten gelijk weer aan de bak. RTL5 brengt in het najaar een nieuwe realityserie rond het stel op de buis. De nieuwe serie speelt zich ergens binnen Europa af.

Samantha de Jong, alias Barbie, en haar echtgenoot kwamen de laatste tijd niet zo positief in het nieuws. Michael werd vorige maand aangehouden op verdenking van poging tot het aanschaffen van een vuurwapen en Barbie kreeg na een aanrijding ruzie met een bestuurder.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen