ENT11 jun '13 14:18

Mike Tyson en zijn vrouw ruziën op rode loper

Auteur: ANP Nieuws

NEW YORK - De vrouw van Mike Tyson was niet blij met alle aandacht die haar man kreeg na afloop van de Tony Awards maandagavond.

EPA
EPA

De twee kregen zelfs knallende ruzie op de rode loper van de afterparty, weet New York Daily News.

Terwijl Tyson zich gewillig liet fotograferen bij aankomst, keerde zijn echtgenote Lakiha Spicer hem boos de rug toe. Ooggetuigen telden zeker 40 fans die binnen 7 minuten met de oud-bokser op de foto wilden. "Ik wil gaan", zou Spicer hem hebben toegebeten, waarop Tyson antwoordde dat hij aardig moest blijven. Spicer zou er op dat moment vandoor zijn gegaan. Tyson ging haar nog achterna en pakte haar hand, maar zij trok zich los en rende weg.

'Iron Mike' zou na deze ruzie 20 minuten hebben rondgedwaald door het Plaza Hotel in New York, waar de afterparty van de theaterprijzenceremonie werd gehouden. Uiteindelijk trof hij haar in een van de restaurants aan. Het stel heeft het bijgelegd en samen nog tot 1 uur 's nachts gefeest.

Tyson was bij de Tony's omdat hij onlangs debuteerde op Broadway met zijn eenmansshow Mike Tyson: The Undisputed Truth. Daarin vertelt hij over de hoogte- en dieptepunten van zijn carrière


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen