ENT4 dec '13 12:46

Scheiding van het jaar afgewikkeld

Auteur: ANP Nieuws

AMSTERDAM - Het was de showbizzscheiding van het jaar.

EPA
EPA

De breuk tussen tv-presentatrice Sylvie en topvoetballer Rafael van der Vaart. Twaalf maanden nadat de twee aankondigden uit elkaar te gaan, is de scheiding woensdag officieel uitgesproken.

De 35-jarige Sylvie gaat vanaf nu weer als mevrouw Meis door het leven en Rafael (30) staat niets meer in de weg eventueel in het huwelijksbootje te stappen met zijn nieuwe grote liefde Sabia Engizek.

Na de veelbesproken breuk in januari en alles wat daar al dan niet aan vooraf zou zijn gegaan, bleef het liefdesleven van Syl en Raf het hele jaar de showbizzrubrieken in binnen- en buitenland beheersen.

Steun

Sylvie leek na het onverwachte einde aan haar 7-jarige sprookjeshuwelijk in eerste instantie veel steun te vinden bij haar beste vriendin Sabia, toen ook net weg bij profvoetballer Khalid Boularouz. De vriendschap tussen de twee voetbalvrouwen strandde in april abrupt toen bleek dat Sabia haar hart had verloren aan Van der Vaart.

Rafael en de brunette lieten er geen gras over groeien. Ze gingen samenwonen in Hamburg en kondigden enkele maanden later aan komend voorjaar hun eerste kindje samen te verwachten.

Leeg en eenzaam

Sylvie heeft een minder gelukkig gevoel voor partnerkeuze. Zo legde ze het aan met de Franse miljonair Guillaume Zarka, die na een paar maanden uitgebreid uit de school klapte over hun relatie en Sylvie ‘leeg en eenzaam’ noemde. Het laatste nieuws over haar liefdesleven grijpt terug op de tijd dat ze nog met Rafael samen was. Een KLM-piloot onthulde vorige maand dat hij in 2010 een kortstondige affaire had met de blondine.

De zorg voor hun oogappel, 7-jarige Damián, blijven ze delen. De oud-geliefden wonen allebei hoofdzakelijk in Duitsland. Hun gezamenlijke villa in Uitgeest en een landgoed in Bergen staan al een tijd te koop.

Gerelateerde artikelen