ENT3 dec '13 10:45Aangepast op 3 dec '13 11:02

Robert ten Brink: echt dichtbij kom je niet

Auteur: ANP Nieuws

HILVERSUM - Presentator Robert ten Brink kijkt eerst de kat uit de boom in het contact met mensen.

ANP Kippa
ANP Kippa

“Door mijn televisiewerk spreken mensen me enorm snel aan, maar dat beschouw ik als eenrichtingsverkeer. Ik ben heus benaderbaar, maar echt dichtbij kom je niet”, vertelt hij in Veronica Magazine.

Het magazine sprak Ten Brink (58) en zijn dochter Charlotte (25) in een dubbelinterview. Charlotte deed mee aan The Voice of Holland en werkt nu aan een loopbaan als zangeres. Ten Brink is erg trots op zijn dochter. “Een paar jaar geleden stopte ze met haar studie. Een taboe voor veel ouders. Maar ik heb veel liever dat ze haar droom najaagt en dat ook volhoudt.”

Bij haar carrière heeft Charlotte geen voordeel aan haar bekende achternaam, denkt haar vader. “Het moet maar eens afgelopen zijn met dat eeuwige gezeik over de kruiwagen die ik haar zou bieden. Ik doe helemaal niks, ben veel te druk met mezelf.”

Vader en dochter spreken elkaar bijna elke dag. Ze houden van dezelfde muziek en Charlotte vraagt vaak om haar vaders mening: “Als ik nu liedjes schrijf, vind ik het belangrijk wat papa ervan vindt.”

Gerelateerde artikelen