ENT22 okt '13 08:51

Zesde Child's Play eenmalig in de bioscoop

Auteur: ANP Nieuws

AMSTERDAM - Het zesde deel in de beroemde horrorserie Child's Play is zaterdag eenmalig in een Nederlandse bioscoop te zien.

ANP
ANP

Curse of Chucky draait zaterdagnacht in de Halloween Horror Show die wordt georganiseerd in bioscoop Tuschinski in Amsterdam.

Andere titels die deel uitmaken van het programma zijn de thriller Insidious Chapter 2, de nieuwe verfilming van het beroemde boek Carrie van Stephen King en The World's End, waarin vijf veertigers op kroegentocht het einde van de wereld moeten zien te voorkomen.

De serie Child's Play vertelt over moordenaar Charles Lee Ray, die vlak voordat hij sterft zijn ziel transporteert in de pop Chucky. Al zes films is Lee Ray op zoek naar een geschikt lichaam dat hij kan overnemen om zo weer menselijk te worden. Het eerste deel uit 1988 maakte van Chucky een icononisch horrorpersonage.

De vorige film, Seed of Chucky, deed het zowel bij critici als publiek niet goed. Maar het zesde deel, dat weer terugkeert naar de ouderwetse horror van het origineel, werd eerder deze maand door Amerikaanse recensenten en fans zeer enthousiast ontvangen. In de VS verscheen Curse of Chucky echter rechtstreeks op dvd, wat het mede zo bijzonder maakt dat de film in Nederland eenmalig in een bioscoop te zien is.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen