ENT5 aug '13 08:26

'Simon Cowell dumpte vriendin weken geleden'

Auteur: ANP Nieuws

LONDEN - Simon Cowell maakte zes weken geleden al een einde aan zijn korte relatie met Lauren Silverman.

EPA
EPA

Het bekende jurylid wist toen nog niet dat de vrouw zwanger van hem is, meldt Mirror.

De 53-jarige Simon zou een vriend hebben gezegd dat het over was tussen hem en Lauren. "Dat was het al voordat iemand wist dat ze zwanger is. Hij wil wel betrokken blijven op een goede manier. Hij zei: 'ik heb te maken met de gevoelens van veel mensen en die wil ik respecteren'", aldus de vriend van Cowell.

De bron laat ook los dat Simon zich erg verward en naar voelt. "Al zijn vrienden wisten allang dat Lauren hem problemen zou opleveren. Waar ze ook heengaat er is altijd wel gedoe tussen zijn vrienden en haar. Ze straalt veel negatieve energie uit", aldus de insider die er ook aan toevoegt dat Simon van mening is dat hij erin is geluisd. "Hij dacht dat ze aan de pil was."

Toch is hij vastbesloten om Lauren te steunen. "Het feit dat hij vader wordt is fantastisch, maar de omstandigheden zijn niet best. Het is niet hoe hij het zich had voorgesteld." Een andere bron laat nog weten dat Simon momenteel in Frankrijk is. Hij zou Lauren pas willen zien als ze gescheiden is van zijn vroegere vriend.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen