ENT14 nov '13 11:36

Bieber: wel respect voor Argentijnse vlag

Auteur: ANP Nieuws

BUENOS AIRES - Justin Bieber wilde helemaal niet de woede van zijn Argentijnse fans op zijn hals halen toen hij deze week de nationale vlag van het land van zijn podium afschopte.

EPA
EPA

Volgens een woordvoerder was de zanger zich van geen kwaad bewust, meldt TMZ.

Op het podium lagen namelijk ook bh's en shirtjes die meisjes naar hem hadden gegooid. Omdat Justin daar niet op wilde gaan staan, schopte hij ze van het podium. En toen dat niet lukte, gebruikte hij zijn microfoonstandaard om ze weg te vegen. De woordvoerder zegt ook dat het helemaal geen vlag was. Het ging om een t-shirt waar een afbeelding van de vlag opstond en dat had de zanger niet goed gezien.

Toch is een aantal Argentijnen woedend op Justin. Een advocaat heeft zelfs een officiële aanklacht tegen hem ingediend. Het beledigen van de vlag is een misdrijf waar je in Argentinië vier jaar cel voor kunt krijgen. En dit is niet het enige incident in de afgelopen twee weken. De zanger zou ook niet meer zo welkom zijn in Brazilië. Daar spoot hij met graffiti een afbeelding op een muur. Dat is verboden in het land.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen