ENT8 dec '13 18:54

Carlo presenteert TV Kantine de musical

Auteur: ANP Nieuws

HILVERSUM - Carlo Boszhard heeft een musical geschreven met de titel TV Kantine de musical.

ANP Kippa
ANP Kippa

De musical staat niet op Broadway, in het Circustheater of in het Beatrixtheater, maar is volgend jaar op basisscholen te zien. Kinderen van groep 8 kunnen met de musical afscheid nemen van de basisschool, vertelde Carlo zondagavond in het tv-programma Life4You.

Carlo koesterde al langer de wens om zelf een musical te schrijven. Hij bewaart zelf ook warme herinneringen aan zijn eigen afscheid van de lagere school, De Allerlaatste Nieuwsshow. Carlo ontdekte toen zijn grote passie en talent voor toneel. In Life4You vertelde Carlo dat hij er een half jaar mee bezig is geweest.

De liedjes- en verhaalteksten van TV Kantine de musical zijn van Carlo. De muziek schreef hij samen met Mark Pütz. Het team van Benny Vreden Kinderproducties tekent voor de productie. In de musical speelt één kind de rol van Martijn Krabbé, die de hele voorstelling fungeert als verteller. Een van de verhaallijnen gaat over Gaston die ondanks de bewaking van Peter R. de Vries een koffer met de straatprijs van 10 miljoen euro kwijtraakt, vlak voor de uitreiking in een live-uitzending van De Wereld Draait Door.

Nieuwe afleveringen van de TV Kantine met Irene Moors en Carlo Boszhard zijn vanaf januari te zien op RTL4.

Gerelateerde artikelen