ENT6 nov '13 18:18

Carice van Houten en Halina Reijn maken boek

Auteur: ANP Nieuws

AMSTERDAM - Carice van Houten en Halina Reijn hebben samen een boek geschreven.

ANP KIPPA
ANP KIPPA

Antiglamour komt maandag uit en de twee actrices beloven hun lezers dat er geen onderwerp wordt gemeden in hun boek. Tegen WTF.nl zegt Halina: "Zelf lees ik het boek met rode oortjes".

“We hadden nu echt zelf de touwtjes in handen”, zegt Halina. “We zijn twee echte flapuiten. Als je heel veel geïnterviewd wordt, ben je geneigd om heel bewust een deel van je leven voor jezelf te houden. Nu wij zelf de regie in handen hadden, werden we openhartiger.”

Samen met Carice vertrok ze een week naar Spanje om in alle rust aan het boek te kunnen werken. De samenwerking is Halina heel goed bevallen.

Onthullend

De twee actrices gaan geen onderwerp uit de weg en geven de lezer een kijkje in hun leven. “Het is vrij onthullend, maar tegelijkertijd vol humor en relativering. Het is echt een kijkje achter de schermen geworden.”

Carice vertelt over haar muziek, maar de dames laten ook allerlei anekdotes de revue passeren over seks. Ook het onderwerp zwangerschap komt aan bod met een foto waarop Carice en Halina met de benen wijd liggen. “Maar allemaal heel elegant, hoor”, zegt Halina.

Gerelateerde artikelen