ENT14 jun '13 13:15

Nieuw droomhuis voor Xander de Buisonjé

Auteur: ANP Nieuws

MAARSSEN - Xander de Buisonjé heeft een nieuw droomhuis gevonden.

ANP Kippa
ANP Kippa

Zijn huizenjacht eindigde in Maarssen waar de zanger een prachtig grachtenpand vond. Op de website bekendeburen.nl staan foto's van Xanders nieuwe onderkomen.

Xander de Buisonjé verkocht dit voorjaar zijn pand in Amstelveen aan kopers die er zo snel mogelijk in wilden trekken. Dat betekende voor Xander dat hij pijlsnel op zoek moest naar een ander huis voor zijn gezinnetje. In Maarssen vond hij een monumentaal pand dat al een tijdje te huur stond. De maandelijkse huur bedraagt 2450 euro. Voor dit geld krijgen Xander, Sophie en de kinderen de beschikking over vijf kamers, waaronder twee slaapkamers en een badkamer met ligbad en inloopdouche.

Het woonoppervlak bedraagt 200 vierkante meter en is verdeeld over drie woonlagen. De woonkamer bevindt zich op de eerste verdieping en biedt uitzicht over de Vecht, net als de werkkamer overigens. Volgens bekendeburen.nl is het niet de eindbestemming. De bedoeling van Xander is dat hij vanuit dit huis op zoek gaat naar een nieuw gezinshuis dichtbij zijn ex Wendy van Dijk en hun zoontje Sem.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen