ENT6 dec '13 08:03

The Voice is allesbehalve gelopen race

Auteur: ANP Nieuws

HILVERSUM - Waar zich vorig jaar nog een titanenstrijd aftekende tussen Leona Philippo en Sandra van Nieuwland, is het dit jaar allerminst duidelijk wie de eindrondes van The Voice of Holland bereiken.

ANP Kippa
ANP Kippa

Het AD voorspelt wie er van elk team dit jaar vóór de halve finale naar huis gaan.

In het team van Ilse de Lange moet publiekslieveling van het eerste uur, Coosje Smid, het ontgelden. De dochter van baritonzanger Ernst Daniël was veelbelovend, maar moet het 'met pijn in het hart' afleggen tegen superieuren. De sympathieke veertiger Mitchell Brunings krijgt daarentegen positievere recensies, ondanks een heftige keelontsteking die zijn stembanden geen goed doet. De steeds beter uitziende Cheyenne Toney moet het ook wel redden, ze zingt 'de pannen van het dak'.

Marco Borsato mag zich volgens de krant in zijn handjes wrijven met 'zóveel vocale raspaardjes'. Helaas zal Märel Bijveld vanavond afvallen, ook al was ze in de eerste live-show de kijkerslieveling. Gerrie Dantuma en Julia van der Toorn maken de meeste kans om de halve finale te halen en die laatste zou nog wel eens met de 'eer aan de haal kunnen gaan'.

Shirma

Nicole Bus moet naar huis toe binnen het team van Trijntje Oosterhuis. Ze was in de vorige shows goed in staat boven zichzelf uit te stijgen, maar het zangtalent, dat '24 jaar oud is en door haar wijze taalgebruik 10 jaar ouder aandoet', krijgt volgens het AD toch een enkele reis naar huis. Shirma Rouse en Wudstik zijn daarentegen de halve finalisten.

'Meester van de ietwat vage beoordelingen', Ali B gaat verder met Jennifer Lynn en Jill Helena. La Lynn heeft een 'gunfactortje' en als Jill nog even doorpakt en wat 'energieker' de show weet te stelen, is het einde verhaal voor Vince Irie. Hij mag zijn 'vrolijke Hawaï-shirtjes' weer in de kast hangen.

Gerelateerde artikelen