ENT31 jul '13 13:45

'Model is nieuwe liefde van Sylvie'

Auteur: ANP Nieuws

HAMBURG - Sylvie van der Vaart laat er geen gras over groeien.

EPA
EPA

Na de breuk met Rafael, die begin dit jaar bekend werd gemaakt, huilde ze uit op de schouder van Fransman Guillaume Zarka en nu heeft ze een model aan de haak geslagen. Dat beweert de Duitse editie van OK! Magazine.

Jared Moore heet de naar verluidt nieuwste verovering van de Nederlandse presentatrice en actrice, die tegenwoordig vooral in Duitsland furore maakt op televisie. De 35-jarige voormalige voetbalvrouw is in een club in Hamburg met Jared gespot. Andere feestgangers beweren dat de twee zich verliefd gedroegen en hand-in-hand naar huis gingen. Het was overigens niet de eerste keer dat ze met het Amerikaanse model is gesignaleerd.

De relatie met Zarka liep onlangs op de klippen. De Fransman zou Sylvie hebben gedumpt na een flirt met de Canadese zanger Robin Thicke.

In de Grazia van deze week zegt Sylvie dat 2013 voor haar 'het jaar van de vrijheid' is. Ze draagt minder make-up, haar kledingstijl is nonchalanter geworden en ze voelt zich zeker genoeg om zichzelf te kleden in plaats van alleen maar op haar styliste te vertrouwen. "Ik ben in een andere fase van mijn leven beland."


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen