ENT24 okt '13 04:15

Kendall Jenner woedend over uitgaansgeruchten

Auteur: ANP Nieuws

LOS ANGELES - Kendall Jenner is woedend over de geruchten dat zij en haar zusje Kylie het nachtleven van Los Angeles zijn ingedoken.

EPA
EPA

De halfzusjes van Kim Kardashian, die 17 en 16 jaar oud zijn, zouden vorige week met nep-identiteitsbewijzen op stap zijn gegaan.

"Ik ben zo klaar met al die mensen die mij en mijn kleine zusje beschrijven als iets dat we niet zijn", schreef Kendall woensdagavond op Twitter. "Stop met die stomme geruchten en verhalen."

"Niemand heeft nep-identiteitsbewijzen en niemand is aan het feesten", schrijft Kendall verder. "Wij zijn slimmer dan dat, we hebben een doel en karakter. Ik vind het zielig dat sommige mensen achter hun bureau verhalen verzinnen over meiden die gewoon net als iedereen een carrière proberen op te bouwen."

Spuugzat

Ook Kylie toonde haar woede woensdagavond via Twitter. "Ik ben de geruchten van de afgelopen week spuugzat", schreef zij.

De twee dochters van Kris en Bruce Jenner zijn bekend van de realityshow rond hun drie halfzussen Kim, Khloé en Kourtney. Ook timmeren ze zelf aardig aan de weg met onder meer een eigen kledinglijn.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen