ENT7 dec '13 17:21

Charles Saatchi kan nog lachen

Auteur: ANP Nieuws

LONDEN - Charles Saatchi heeft een heftige week achter de rug, maar tijdens een gezellig etentje met modedeskundige Trinny Woodall laat hij zien dat hij nog gewoon kan lachen.

EPA
EPA

Op de website van Daily Mail staan verschillende kiekjes van de ex-man van Nigella Lawson. Op sommige is te zien dat hij behoorlijk close is met Trinny.

Of de twee een relatie hebben is volgens de krant niet helemaal duidelijk. Maar ze werden in de afgelopen weken wel regelmatig in elkaars gezelschap gezien.

Charles was deze week in de rechtszaal te vinden. Hij was daar vanwege de zaak tegen zijn twee oud-werknemers. Zij gaven heel veel geld uit met zijn creditcard en daar had hij geen toestemming voor gegeven. Ook voor zijn ex was het een lastige week. Er gingen geruchten dat ze een drugsverslaving zou hebben, die verhalen zouden volgens Nigella door haar ex in de wereld zijn gebracht. Ze ontkende dit voor de rechter. Tijdens de rechtszaak worden er steeds meer details over hun huwelijksperikelen en scheiding bekend.

Gerelateerde artikelen