ENT8 jun '13 09:18

Jandino blijft nuchter dankzij Shirley

Auteur: ANP Nieuws

AMSTERDAM - Jandino Asparaat noemt zijn vriendin Shirley 'supernuchter' en zegt dat hij door haar balans in zijn leven houdt.

Jandino met partner Shirley (2eR) bij de premiere van de musical Sister Act in het Circustheater. ANP Kippa
Jandino met partner Shirley (2eR) bij de premiere van de musical Sister Act in het Circustheater. ANP Kippa

"Dankzij Shirley sta ik nog steeds met twee benen op de grond", zegt de 32-jarige cabaretier, die al 17 jaar samen is met Shirley.

"Zo’n stunt als in Brussel heb ik van tevoren ook voor haar geheimgehouden", vertelt Jandino tegen De Telegraaf. Hij vertelt over de uitreiking van de Gouden Roos in Brussel vorige week. Hij was genomineerd voor de internationale televisieprijs met de Dino Show, en hoewel hij niet won sprong hij voor de grap op het podium om een dankwoord uit te spreken.

"Ze is meer van ’doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg'", vertelt hij over Shirley, met wie hij in 2011 een zoontje kreeg. "Ik zal nooit vergeten dat Matthijs van Nieuwkerk een stukje van mijn show liet zien in DWDD. Ik riep 'Shirley, kom kijken! Matthijs zegt mijn naam!' Shirley glimlachte en tikte gewoon verder. 'Dino', zei ze, 'ik houd van je. Maar je zult nog wel vaker op tv zijn. Dat hoort bij je vak'.”

Behalve in het theater is Jandino dit najaar op RTL4 te zien in het vernieuwde Wie ben ik?, naast Paul de Leeuw, Gordon en Richard Groenendijk.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen