ENT13 nov '13 11:08

'Zoontje Doutzen in New York naar school'

Auteur: ANP Nieuws

AMSTERDAM - Doutzen Kroes en haar man Sunnery James mogen dan een huis hebben gekocht in Amsterdam Oud-Zuid, maar ze gaan in de hoofdstad geen basisschool zoeken voor hun zoontje Phyllon.Sunnery heeft Evert Santegoeds toevertrouwd dat Phyllon in New York naar school gaat zodra hij leerplichtig is.

EPA
EPA

Sunnery heeft Evert Santegoeds toevertrouwd dat Phyllon in New York naar school gaat zodra hij leerplichtig is. Santegoeds meldde woensdag op Radio 538 dat het topmodel zich tegen die tijd permanent in New York vestigt. Zover is het overigens nog niet, Phyllon wordt in januari pas drie jaar.

Doutzen pendelt nu veel heen en weer tussen Nederland en de Verenigde Staten, waar ze het meeste werkt. "Als het kind naar school moet, lijkt New York daarvoor de aangewezen plek", weet Santegoeds.

Deze week werd bekend dat Doutzen Kroes en Sunnery James voor 1,3 miljoen euro een huis hebben gekocht in Amsterdam. Het pand wordt momenteel verbouwd, getuige de foto’s op de website van Bekende Buren. Eerder dit jaar verliet het stel hun huurwoning aan de Apollolaan in de hoofdstad.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen