ENT4 nov '13 12:11

Tessa Rose Jackson te horen in reclame VS

Auteur: ANP Nieuws

AMSTERDAM - Het nummer Now I See van de Nederlandse singer-songwriter Tessa Rose Jackson is sinds vorige week te horen in de Amerikaanse reclame voor de nieuwe Google Nexus 5-telefoon.

ANP
ANP

De zangeres laat via haar pr-bureau weten dat dit geweldig nieuws voor haar is. "Het is zo vet dat mijn liedje in Amerika op televisie komt, dat kan ik eigenlijk nog niet helemaal bevatten", aldus Tessa Rose.

"Ik hoop dat meer mensen mijn muziek hierdoor gaan horen en ik hoop er vooral mensen blij mee te maken", besluit ze. Now I See is de eerste single van haar debuutplaat, Songs From The Sandbox. Het is niet de eerste keer dat een van haar nummers wordt gebruikt voor een reclame. Haar single Change Time was al te horen in een commercial van LG in Brazilië en een IKEA-reclame in Duitsland.

De YouTube-versie van de reclame is al meer dan een miljoen keer bekeken in de eerste dagen. De zangeres was eerder al te zien op de Nederlandse festivals Noorderslag, Metropolis en Valkhof. Ook zit ze wel eens aan tafel in De Wereld Draait Door.

Gerelateerde artikelen