ENT4 jul '13 04:39

Jennifer Love Hewitt stopt met twitteren

Auteur: ANP Nieuws

LOS ANGELES - Jennifer Love Hewitt is de laatste in een reeks celebrities die stopt met twitteren.

EPA
EPA

De 34-jarige Amerikaanse actrice kapt met de sociaalnetwerksite omdat ze de negatieve stroom berichten beu is. Het is niet duidelijk of Jennifer definitief stopt of dat het een tijdelijke pauze betreft.

De zwangere en de recentelijk verloofde Ghost Whisperer-ster kondigde haar ruim 600.000 volgers woensdag aan een time-out te nemen. In een reeks tweets schreef ze: “Helaas, met alle negatieve personen die ervoor kiezen om dreigementen te uiten, spijt het me te zeggen dat Twitter niet langer iets voor mij is.”

Ze vervolgt: “Ik heb genoten van alle vriendelijke, lieve berichten en steunbetuigingen die jullie me hebben gestuurd, maar deze pauze is nodig.” En: “Het leven zou vol moeten zitten met positiviteit en met elkaar helpen. Niet met het uiten van dreigementen en het sturen van slechte vibes. Iedereen die het tot een plezier maakten, dank ik vanuit de grond van mijn hart.”

De actrice maakte echter niet bekend op welke ‘negatieve en dreigende berichten’ ze zich baseert. Vorige week besloot acteur Alec Baldwin ook al zijn Twitter-account op te heffen.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen